ПРИЈЕМ ПРЕДСТАВНИКА И ТАКМИЧАРА КАЈАК КАНУ КЛУБА „САВА“ ГРАДИШКА

Post Date: 11/07/2016

ПРИЈЕМ ПРЕДСТАВНИКА И ТАКМИЧАРА КАЈАК КАНУ КЛУБА „САВА“ ГРАДИШКА

Начелник општине Градишка Зоран Латиновић, уприличио је данас пријем за представнике и такмичаре Кајак кану клуба “Сава„ Градишка, који су у протеклом периоду остварили запажене резултате на бројним домаћим и међународним такмичењима.

Том приликом први човјек општине, нагласио је да је кајак један од традиционалних спортова по којима је Градишка препознатљива,  изразивши задовољство да у нашој средини постоји овакав клуб који редовно са свих већих такмичења доноси медаље и признања. Латиновић је истакао да Општина Градишка подржава рад Кајак кану клуба „Сава“ Градишка, да је у протеклој години помогла у затварању финансијске конструкције за набавку два чамца, те да је и ове године из донатроских средстава предвиђена куповина нових чамаца.

Секретар клуба Момир Брајић, рекао је да је Кајак кану клуб „Сава“, који учествује на бројним међународним такмичењима, у протеклом периоду оствариo значајне резултате, друго мјесто на државном првенству БиХ, као и друго мјесто на првенству БиХ у кајаку и  кануу, на мирним водама. Брајић је истакао да клуб тренутно броји 40 такмичара, који и у појединачним конкуренцијама остварују запажене резултате. На недавно одржаном такмичењу у Црној Гори, градишки кајакаши и кануисти освојили су 13 медаља.

Један од најбољих кајакаша Владимир Спасојевић, рекао је да је у клубу већ шест година и да је у том периоду био учесник многих домаћих и међународних такмчења, међу којима је и Европско првенство у Румунији. Спасојевић је на готово свим такмичењима остваривао одличне резултате, освојивши бројне медаље

IMG_9432(1)

IMG_9434(1) IMG_9438(1)