СЛУЖЕН ПАРАСТОС ПОГИНУЛИМ БОРЦИМА У МЈЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ТРОШЕЉИ

Post Date: 18/06/2016

СЛУЖЕН ПАРАСТОС ПОГИНУЛИМ БОРЦИМА У МЈЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ТРОШЕЉИ

У мјесној заједници Трошељи служен је парастос за четири погинула борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске.

Овом приликом начелник општине Градишка Зоран Латиновић, истакао је да је одавање поште погинулим борцима обавеза, али исто тако је обавеза да се социјални и материјални статус породица погинулих бораца, породица ратних војних инвалида и бораца стално унапређује. Он је подсјетио да је прошле недјеље обиљежен Дан градишке бригаде и одржан парастос погинулим борцима у мјесној заједници Елезагићи и истакао да сличне активности планирају у Доњим Подградцима, Доњим Карајзовцима и Ламинцима. Први човјек општине, подсјетио је да је прошле недјеље обиљежен Дан градишке бригаде и одржан парастос погинулим борцима у мјесној заједници Елезагићи и истакао да сличне активности планирају у Доњим Подградцима, Доњим Карајзовцима и Ламинцима.

Предсједник Мјесне борачке организације Трошељи Владо Шобота, рекао је да је мјесна Борачка организација Трошељи, која има 80 чланова Борачке организације, од прошле године почела да организује помен и парастос за погинуле борце. Шобота је изразио задовољство због великог одзива бораца, породица погинулих и представника општине парастосу и додао да су недавно у сарадњи са Општином Градишка реновирали споменик у Трошељима.

Вијенце и цвијеће положили су представници Мјесне борачке организације, Општинске Борачке организације, борци и породице погинулих и представници Општине Градишка.

IMG_20160618_121728

IMG_20160618_120803