ПАКЕТИЋЕ ДОБИЛО 325 ГРАДИШКИХ МАЛИШАНА

Post Date: 23/12/2016

ПАКЕТИЋЕ ДОБИЛО 325 ГРАДИШКИХ МАЛИШАНА

23dec2016_paketici_naslov
Центар за социјални рад Градишка, под покровитељством Начелника општине, организовао је данас, подјелу новогодишњих пакетића за дјецу из социјално угрожених породица,
дјецу из Удружења за ментално недовољно развијена лица, дјецу из Удружења са четворо или више дјеце, дјецу из Удружења Рома и дјецу из Удружења глувих и наглувих.
Начелник општине Градишка Зоран Аџић, истакао је да је Општина Градишка подржала ову традиционалну манифестацију у жељи да малишанима, додјелом пакетића, уљепша новогодишње празнике. Аџић је рекао да ће локална заједница водити рачуна о свим корисницима услуга Центра за социјални рад и породицама које су у стању социјалне потребе, те да је Нацртом буџета за наредну годину предвиђено повећање средстава за социјална давања за 12 одсто у односу на 2016. годину.
23dec2016_paketici_2
В.д. директора Центра за социјални рад Раде Цумбо, рекао је да се све што је Законом о социјалној заштити предвиђено на нивоу РС остварује преко установе Центар за социјални рад, укључујући све видове помоћи дјеци, као и специјалистичке услуге за дјецу са сметњама у развоју у „Дневном центру’’ у Градишци.
Осим незаобилазног Дједа Мраза, који је поклонима развеселио малишане, у забавном програму учествовали су глумци Омладинског студија „Град позориште“ Градишка са представом „Писмо Дједа Мразу“
.
23dec2016_paketici_3