ПОТПИСАН УГОВОР О ГЕНЕРАЛНОМ ПОКРОВИТЕЉСТВУ „ЗИМСКОГ ГРАДА“

Post Date: 05/12/2016

ПОТПИСАН УГОВОР О ГЕНЕРАЛНОМ ПОКРОВИТЕЉСТВУ „ЗИМСКОГ ГРАДА“

5dec2016_zimskigrad
У просторијама Културног центра Градишка данас је потписан Уговор о сарадњи и спонзорству између ЈУ „Културни центар“ Градишка и компаније „Тропик“ која је преузела генерално спонзорство празничне манифестације „Зимски град“ у Градишци.
Овом приликом, директор Културног центра Градишка Жељко Благојевић, захвалио се компанији „Тропик“ што је препознала значај пројекта „Зимски град“ и указала повјерење Културном центру Градишка.

Пословни аранжман и продукт маркетинг плана наше установе довео је до тога да смо надоградили доброкомшијске односе, и користим прилику да грађанима Градишке представим компанију „Тропик“, која ће нас пратити у спонзорском смислу и подржати све наше активности и празничну чаролију нашег „Зимског града“, рекао је Благојевић.
Директор Културног центра, истакао је да је свечано отварање „Зимског града“ предвиђено за 15. децембар, и да ће трајати до 25. јануара, а уколико се укаже потреба и дуже.
Представник компаније „Тропик” Александра Марковић, истакла је да „Тропик малопродаја“ већ дуги низ година препознаје праве вриједности и истиче значај локалних произвођача, нарочито у локалним заједницама у Републици Српској и подржава културно-умјетничке манифестације.

Сигурна сам да ће „Зимски град“ свим грађанима Градишке, а и гостима пружити прилику да уживају у предстојећем празничном периоду са својим најмилијим и створе лијепе успомене у овом чаробном малом граду“, истакла је Марковићева која је пожељела срећу тиму Културног центра у реализацији пројекта уз жељу да „Зимски град“ прерасте у традицију и постане манифестација по којој ће Градишка бити препознатљива у региону и шире.
Начелник општине Градишка Зоран Аџић, истакао је да је Општина препознала значај и важност манифестације „Зимски град“ чије је иницијатор Културни центар Градишка.

Сматрам да ће ова манифестација, на радост свих грађана испунити предстојеће зимске дане празничним расположењем, али и цјелодневним културно – забавним програмом прилагођеним за све узрасте. У наредном периоду наши суграђани, а првенствено дјеца, имаће прилику да квалитетно проводе вријеме и друже се у амбијенту Зимског града“, рекао је Аџић и додао да ће Општина Градишка настојати да „Зимски град“ прерасте у традиционалну манифестацију.
Начелник општине захвалио је компанији „Тропик“ на спонзорству, нагласивши да Општина од 2007. године са овом компанијом има добру сарадњу, те да се нада да ће иста у наредном периоду бити додатно унапређена.
Пројекат „Зимски град“ биће реализован на платоу испред Културног центра Градишка. У централном дијелу налазиће се клизалиште, а дио ове празничне чаролије чиниће и кућице које ће имати различити садржај и намјену. На отвореној сцени Култрног центра свакодневно ће се одвијати културно-умјетнички програм, а на радост малишана предвиђено је и дружење са Дједа Мразом.