НОВИ АСФАЛТ У СЕФЕРОВЦИМА

Post Date: 17/08/2017

НОВИ АСФАЛТ У СЕФЕРОВЦИМА

2017avg18_put_sf_naslovna

Начелник општине Градишка Зоран Аџић, отворио је данас новоизграђену дионицу асфалтног пута у Сеферовцима, у засеоку Сабљићи, у дужини од једног километра.

Начелник Аџић је рекао да је ријеч о дионици која повезује Сеферовце и Карајзовце и од великог је значаја за мјештане овог краја.

„Асфалтирањем ове дионице омогућено је нормално саобраћање школског аутобуса као и комуникација мјештана“, рекао је Аџић.

Он је навео да је циљ локалне управе да грађанима у сеоским мјесним заједницама створи услове за останак и омогући им да развијају своја привредна газдинства.

„То је једини начин да задржимо живот на селу, да сачувамо општину Градишка и Републику Српску“, истакао је Аџић и додао да улагањем у инфраструктуру, подршци привреди и пољопривреди, локална управа жели да омогући равномјеран развој на подручју цијеле општине.

Начелник општине Градишка је истакао да је ове године на подручју општине планирана изградња 12 километара локалних путева.

2017avg18_put_sf_02

Мјештанин Сефероваца, Дарко Додик, рекао је да је ово значајан дан за мјештане Сефероваца, посебно због чињенице да у селу има више од 20 дјеце предшколског и школског узраста.

„Велики значај овог пута је и за пољопривреднике, већина мјештана се бави пољопривредом и путна инфраструктура им је неопходна“, истакао је Додик и захвалио начелнику општине што је препознао потребе мјештана ове мјесне заједнице.