Трећи Међународни музички фестивал “КозАрс”

Post Date: 19/07/2019

Трећи Међународни музички фестивал “КозАрс”

У Културном центру у Градишци синоћ је отворен трећи Међународни музички фестивал “КозАрс”. Фестивал је отворен сценским наступом “Stand Down” у извођењу познатог београдског глумца Небојше Миловановића.

Организатор фестивала Жељко Галоња рекао је да се публици представио познати београдски глумац, са мноштвом рецитација уз музичку пратњу те да је “КозАрс” један облик туризма у култури или културног туризма, који истиче оне најбоље друштвено- историјске, па и географске ресурсе Козаре и Поткозарја кроз умјерност.

Замјеник градоначелника Градишке Драгана Илић рекла је да је организатор пријатно изненадио организацијом и довођењем познатог глумца, што представља велики значај за културу и Градишку.Београдски глумац Небојша Миловановић је рекао да му је изузетно задовољство  што је дио овог фестивала, који је веома добро посјећен те да ова представа у свом извођењу има доста музичких елемената што представља једну специфичност која није уобичајена за позоришна извођења.

Фестивал “КозАрс” одржава се уз подршку Градске управе и у оквиру програма “Градишког љета”, које организује Туристичка организација града Градишка.