МЗ СЕФЕРОВЦИ: ПУШТЕНА У УПОТРЕБУ НОВОАСФАЛТИРАНА ДИОНИЦА ПУТА

Post Date: 18/07/2024

МЗ СЕФЕРОВЦИ: ПУШТЕНА У УПОТРЕБУ НОВОАСФАЛТИРАНА ДИОНИЦА ПУТА

Данас је у Мјесној заједници Сеферовци у засеоку Сабљићи пуштена у употребу новоасфалтирана дионица пута у дужини од 550 метара.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић рекао је да је ово наставак радова из претходних година и да је значај ове дионице, вриједности 65.000 КМ, у томе што повезује ову мјесну заједницу са сусједним Карајзовцима.

„На овај начин смо убрзали проток пољопривредника и створили услове за њихов останак на својим домаћинствима. Свједоци смо да овдје има и много младих пољопривредника и дјеце, што је разлог више да се инвестира у овакве крајеве“, навео је градоначелник Аџић. На наведеној дионици гравитира пет домаћинстава са 17-еро дјеце.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Сеферовци Горан Бурсаћ навео је да се изградњом путева осигурава развој села и останак људи, посебно младих на својим огњиштима. Овом приликом подсјетио је да је у протеклим годинама у Сеферовце улагано много у побољшање услова живота. „У посљедњих 15 година асфалтирано је 13 километара путева, а осим тога реконструисан је стадион, а улагано је и у мјесни дом“, навео је предсједник Савјета мјесне заједнице.

Мјештани Драгољуб Сабљић и Далибор Шкрбић изразили су задовољство због новог асфалта, нагласивши да ће им то олакшати свакодневни живот.