ОДРЖАН 6. МЕЂУНАРОДНИ КУГЛАШКИ ТУРНИР

Post Date: 10/09/2017

ОДРЖАН 6. МЕЂУНАРОДНИ КУГЛАШКИ ТУРНИР


Начелник општине Градишка Зоран Аџић отворио је данас 6. Међународни турнир куглашица „Градишка јесен 2017“, на коме учествују, домаћин Женски куглашки клуб „Козара“, „Алимента“ из Новог Сада, „Обртник“ из Нове Градишке и екипа „Брест“ из Церкнице из Словеније.
Начелник Аџић је истакао је да је турнир куглашица одлична спорстка манифестација која промовише Градишку, подстиче интерес младих људи да се баве спортом, те пружа могућност куглашицама из земаља региона да се друже и такмиче.
Спорт не спаја само људе, него и градове и државе. Ово је прилика да са нашим гостима из Србије, Хрватске и Словеније, разговарамо и о друштвеној и привредној сарадњи“, додао је Аџић.
Предсједник ЖКК „Козара“ Дарко Лацковић, рекао је да је жеља организатора овог турнира да зближи спортске пријатеље из сусједних земаља али и омогући квалитетно пријатељско такмичење пред почетак куглашке сезоне.
Све екипе су пред почетком такмичарске сезоне и ово им је одлична провјера форме“, навео је Лацковић.
Отварању 6. Међународног турнира куглашица „Градишка јесен 2017“ присутвовали су представник Министарства породице омладине и спорта Републике Српске Драган Вуковић, начленик Одјељења за друштвене дјелатности општине Градишка Давор Глишић, представници клубова учесника и љубитељи куглања.