ОТВОРЕН ШАЛТЕР ПОШТЕ НА СЕЊАКУ

Post Date: 16/07/2018

ОТВОРЕН ШАЛТЕР ПОШТЕ НА СЕЊАКУ

Директорица “Поште Српске” Јасминка Кривокућа и начелник Општине Градишка Зоран Аџић данас су у насељу Сењак свечано отворили издвојени шалтер Поште Градишка.

Директрица “Поште Српске” рекла је да је шалтер отворен при Геодетској управи како грађани не би морали ићи до центра платити обавеза али и како би становници Сењака могли користити све услуге Поште.

„Ми у Поштама обазриво приступамо отварању издвојених шалтера, али обзиром на простор и потребе Геодетске управе као и грађана Сењака и општине Градишка да врше укњижбу објеката и плаћања накнада, ми смо нашли рјешење и вјерујемо да ћемо оправдати отварање овог шалтера“ рекла  је директорица Пошта Српске Јасминка Кривокућа.

Начелник Општине Градишка, Зоран Аџић је рекао да је Мјесна заједница Сењак највећа мјесна заједница у општини Градишка и да ће становницима много значити новоотворени шалтер Поште.

„Морам нагласити да је прошле године одборница Марица Бубуљ, која је становник Сењака, на сједници Скупштине општине поставила одборничко питање о потреби и могућности отварања шалтера Поште на Сењаку. Ми смо Пошти Српске послали допис и уз помоћ народног посланика Славка Дуњића данас смо у прилици да на Сењаку отворимо издвојени шалтер Пошта Српске који ће бити у функцији грађана и привредника овог дијела града“ рекао је Аџић.

Издвојени шалтер Поште Српске на Сењаку је четврти издвојени шалтер на подручју општине Градишка у којем ће око 7.000 становника Сењака моћи користити све услуге које Поште пружају. Шалтер се налази у Улици Милоша Црњанског у згради „Мулти Сола“ и радиће сваким радним даном од 7 и 30 до 15 часова и 30 минута.