ОТВОРЕН „ЗИМСКИ ГРАД“

Post Date: 16/12/2018

ОТВОРЕН „ЗИМСКИ ГРАД“

На платоу испред Културног центра синоћ је отворена трећа по реду манифестација „Зимски град“ која ће у наредних мјесец дана, поред незаобилазног клизалишта и других забавних садржаја за најмлађе суграђане, понудити и богат културно-умјетнички програм.
Врата „Зимског града“ отворио је начелник општине Зоран Аџић нагласивши да иза ове манифестације стоје локална управа, Туристичка организација, Културни центар и Завичајни музеј који су се потрудили да овогодишњи програмски садржаји буду разноврснији и занимљивији него претходних година.

Први човјек општине захвалио се бројним пријатељима „Зимског града“, генералном спонзору компанији „Сладојевић“, а посебну захвланост изразио је према Златном спонзору компанији „Caldezonia“ која путем своје пословне јединице „Ella Textile“ гради производни погон у Новој Тополи и која је подржала „Зимски град“ са највећим износом средстава. Начелник општине освруо се и на допринос Комуналног предузећа „Водовод“ а.д. Градишка које је обезбједило клизалиште које ће дјеца и млади моћи користити наредних мјесец дана.
Испред Туристичке организације општине Градишка грађанима се обратила Данка Мирјанић која је навела да ће осим музичког програма, који ће обухватити наступе бендова сваког викенда до 15. јануара, „Зимски град“ понудити и бројне програме за дјецу и разна такмичења у зимским играма.
Директор Културног центра Градишка Жељко Благојевић истакао је да „Зимски град“ у наредним годинама треба да постане туристички бренд Градишке, нагласивши да ће чаролију „Зимског града“ употпунити десет концерата, додјеле новогодишњих пакетића и бројни други садржаји.