ОДИГРАН ТУРНИР “ГРАДИШКА-КРУШКИК 2019“

Post Date: 16/07/2019

ОДИГРАН ТУРНИР “ГРАДИШКА-КРУШКИК 2019“

На спортском терену у Крушкику синоћ су одигране завршне утакмице 15-тог турнира у малом фудбалу “Градишка-Крушкик 2019“.

Побједник турнира у сениорској конкуренцији је екипа “Дворац-Бејић“ из Усоре, а у јуниорској екипа “Јога“ из Градишке. Друго мјесто у сениорској конкуренцији припало је екипи “Аркадија“ из Градишке, док је другопласирана екипа у јуниорској конкуренцији “Бакус“, такође из Градишке.

Организатор турнира, Денис Шмитран, рекао је да је на турниру учествовало 20 сениорских и 11 јуниорских екипа из Градишке, Добоја, Брода, Бањалуке и других градова и општина из Републике Српске и додао да је учешће узела и екипа из Дарувара из Хрватске што турниру даје међународни карактер.

Начелник Одјељена за друштвене дјелатности Давор Глишић, који је отворио овај турнир, рекао је да је Градска управа препознала значај овог турнира  и уврстила га у програм Градишког љета те да ова манифестација окупља велики број младих.

Турнир су подржали Градска управа Градишка и Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске, а одржан је у оквиру програма манифестације „Градишко љето 2019“, коју организује Туристичка организација Градишка.