ОБАВЈЕШТЕЊЕ ПРИВРЕМЕНА ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА ОД 11.10. ДО 19.10.2022. ГОДИНЕ НА ДИЈЕЛУ ПУТА ШТЕТИЋ – ЛАМИНЦИ СРЕЂАНИ

Post Date: 07/10/2022

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ПРИВРЕМЕНА ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА ОД 11.10. ДО 19.10.2022. ГОДИНЕ НА ДИЈЕЛУ ПУТА ШТЕТИЋ – ЛАМИНЦИ СРЕЂАНИ

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

ПРИВРЕМЕНА ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА

Обавјештавају се грађани да ће се у периоду од 11.10. до 19.10.2022. године, привремено обуставити саобраћај на дијелу локалног пута I реда Штетић – Ламинци Сређани, на дијелу пута од скретања за ресторан „Језеро Ламинци“ према центру Ламинаца, у дужини 2.000 m. Привремена обустава саобраћаја извршиће се због  извођења радова рехабилитације наведеног дијела пута.

Алтернативни правци кретања возила локалног становништва у правцу Градишке и обрнуто, као и у правцу Бања Луке и обрнуто, а за вријеме наведене привремене обуставе  саобраћаја одвијаће се сљедећим путним правцима:

  1. Ламинци Јаружани могу користити локални пут кроз Ново Село, Горња Долина, Греда и Козинци у правцу Градишке,
  2. Дио Ламинаца Јаружана моћи ће да користи путни правац кроз засеок Ковачићи, па до излаза на пут Штетић – Ламинци Сређани (на мјесту укрштања са путем за ресторан „Језеро Ламинци“) или пут према Гостињи, Греди и даље у правцу Градишке,
  3. Ламинци Дубраве у смјеру магистралног пута Градишка – Бања Лука моћи ће користити дио пута Ламинци Сређани у правцу Дубрава, односно у правцу излаза на магистрални пут Градишка – Бања Лука.

Замољавају се грађани да се за вријеме ове привремене обуставе придржавају режима саобраћаја према привремено постављеној сигнализацији.