ЗАВРШЕН ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „БРАВО 2016”

Post Date: 04/07/2016

ЗАВРШЕН ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „БРАВО 2016”

Начелник општине Градишка Зоран Латиновић затворио је у суботу , 3.јула, турнир у малом фудбалу „Браво 2016“ који је, под генералним покровитељством Начелника општине, организовало Удружење грађана „Наша Сава“.

На Турниру „Браво 2016“ који је одиграван на спортском терену Средње стручне и техничке школе у Градишци од 13. јуна до 3. јула, такмичило се 39 екипа у категорији јуниора, ветерана и сениора.

Прво мјесто у у категорији јуниора освојила је екипа „Амнезије“, у категорији ветерана прво мјесто припало је екипи „Форте Флекс“, а у главном мечу, финалу сениора, „ПВА Груп“ из Градишке савладала је екипу „Лауш Бањалука Јелен пиво“.

Том приликом начелник општине, изразио је задовољство што је градски турнир окупио велики број учесника и посјетилаца и што је цијели овај спортски догађај протекао у најбољем могућем реду. Латиновић је додао да Општина имајући у виду друштвени значај спорта подржава рад бројних спортских организација и удружења, укључујући и бројне спортске манифестације и турнире који ће се организовати током мјесеца јула и августа на подручју наше општине.

Младен Мајданац, један од организатора такмичења, истакао је да је све одрађено максимално коректно, те да су број екипа које су учествовале и број просјетилаца били на завидном нивоу.

„Јуниори „Амнезије“ су након бољег извођења пенала савладали Слогу ДИПО из Горњих Подградаца. Ветерани екипе „Форте Флекс“ били су бољи од тима „ШТИЛ Прљавци“ резултатом 2:0, док је у финалу сениора, након регуларних 1:1, бољим извођењем пенала трофеј и новчана награда припала екипи „ПВА Груп“, рекао је Мајданац и додао да ће побједнички тим осим новчане награде учествовати на финалном турниру „Јелен Купа“ који ће се од 28. јула играти у Бањалуци.

На посљедње двије вечери турнира „Браво 2016“ покренута је хуманитарна акција у којој је прикупљено 1000 КМ за лијечење петогодишњег Николе Хајдера из Вилуса.

IMG_8836(1)

IMG_8840(1)

IMG_8828(1)

IMG_8833(1)