НОВИ ЗАБАВНИ САДРЖАЈИ ЗА ГРАДИШКЕ МАЛИШАНЕ

Post Date: 29/09/2016

НОВИ ЗАБАВНИ САДРЖАЈИ ЗА ГРАДИШКЕ МАЛИШАНЕ

29sept2016_igr_noseca
Начелник општине Градишка Зоран Латиновић,
обишао је данас новоизграђено вишенамјенско дјечије игралиште у централном градском парку. Овом догађају присуствовали су и посланик у Народној скупштини Републике Српске Горан Ђорђић и замјеник начелника општине Никола Солдатић.
Тим поводом, начелник општине је истакао да локална управа настоји да обезбиједи што боље услове и занимљиве садржаје за дјецу како би најмлађи становиници Градишке и њихови родитељи могли квалитетно да употпуне слободно вријеме.
Он је
рекао да је изградња новог игралишта у градском парку, само дио планираних активности, наводећи да је циљ да се у свим мјесним заједницама обезбиједе квалитетни садржаји за дјецу.
Латиновић је истакао да Градишка напредује у сваком погледу и да је на путу да постане модеран европски град, те додао да је захваљујући рекострукцији градске топлане сачуван урабан изглед града и животна средина.

Недавно је обновљен и парк код аутобуске станице, саниран спортски терен поред Градског стадиона, санирана дивља депонија смећа према Бок Јанковцу и захваљујући свим тим активностима Градишка је постала један од најуређенијих градова у Републици Српској и БиХ“, рекао је Латиновић.
Први човјек општине изразио је увјерење да ће уз боље услове за запошљавање младих људи у наредом периоду бити побољшан наталитет на подручју градишке општине и да ће то створити потребу градње новог дјечијег вртића.
29sept2016_igr_2