СВЕЧАНО ОТВОРЕН „ЗИМСКИ ГРАД“

Post Date: 16/12/2016

СВЕЧАНО ОТВОРЕН „ЗИМСКИ ГРАД“

16dec2016_zg_noseca
Начелник општине Градишка, Зоран Аџић синоћ је предао кључ „Зимског града“ Дједа Мразу којим је он свечано „откључао“ први „Зимски град“ на платоу испред Културног центра у Градишци.

Радна група предвођена Културним центром жељела је да свом граду и грађанима општине Градишка понуди нешто ново, да покушамо увести нову манифестацију „Зимски град“ и успјели смо, и заиста се надам ће ово постати традиционална манифестација .Током ових тмурних зимских дана, грађани наше општине имају гдје да дођу, да се друже и проводе вријеме са својим најближим у ведријој и веселијој атмосфери“,  рекао је овом приликом, начелник општине Зоран Аџић.
16dec2016_zg_1
Директор Културног центра Жељко Благојевић, захвалио је Општини Градишка, Предсједнику Републике Српске, генералном спонзору компанији „Тропик“ и свим осталим спонзорима и појединцима, који су помогли реализацију пројекта „Зимски град“ у Градишци.

Културни центар и Општина Градишка вечерас граду представљају „Зимски град“ који ће трајати од 15. децембра до 25. јануара. Нашим суграђанима и гостима приредили смо мјесто дружења, чаролије и предивне новогодишње сценографије, која ће сигурно свима уљепшати ове празничне зимске дане“, рекао је директор Културног центра Жељко Благојевић.
На радост најмлађих, на отварање је стигао Дједа Мраз, који је преузео кључ „Зимског града“ на чување, али и бројна писма новогодишњих жеља, која су градишки малишани жељели лично да уруче Дједа Мразу.


16dec2016_zg_6

У забавном дијелу програма наступили су чланови Плесне групе „Dance Step“, клизачи који су извели неколико плесних тачака на леду и бањалучки рок бенд „Ginger side“.


16dec2016_zg_8
16dec2016_zg_7
16dec2016_zg_2
У наредном периоду посјетиоце „Зимског града“ очекују бројни садржаји и активности сваким даном од 9 до 23 часа.
16dec2016_zg_5
16dec2016_zg_4
16dec2016_zg_3